Brezplačna dostava (Slovenija) ob nakupu nad 50€

Tani Handmade

Tanja se z umetnostjo ukvarja že od malega, v zadnjih letih pa je poleg fotografije in slikarstva njen prosti čas zapolnjen tudi z izdelovanjem unikatnega nakita.

Tanja o sebi pravi:

"Po malem ustvarjam že od malega, da mi močna ustvarjalna žilica ne da miru pa se je izkazalo nekje v času študija, ko sem se začela poigravati z izdelovanjem ročno izdelanih svečk, poslikavo stekla in keramike ter oblikovanjem iz FIMO in DAS mase, s katerimi sem razveseljevala prijateljice.

Kot prava ustvarjalna duša zadnjih par let uživam v družbi čopiča in slikarske palete ter predvsem v ročnem izdelovanju nakita v različnih materialih, barvah in oblikah. Pri obliki nakita se pogosto poigram z motivi ki jih najdemo v naravi, saj le-ta predstavlja moj največji navdih. Največ veselja in izziva najdem v prepletanju žičke, ki ji dodajam različne perlice in pri oblikovanju čudovitih zavitih vzorčkov, ki jih potem združim v celoto.

Ker sama obožujem barve in nakit ki se opazi, izpod mojih prstov pogosto nastanejo kakšni topli, barviti, svetleči in tudi večji uhani. Natančnost in želja po popolnosti pa me spodbujata da se pri izdelavi vedno maksimalno potrudim."

 

 

 

 

atelje_Gumbek on Instagram