Brezplačna dostava (Slovenija) ob nakupu nad 50€

Mia Bags

By Mia Bags je znamka, ki sta jo konec leta 2014 ustanovili sestri Mia in Anja, simpatični punci, ki ustvarjata zelo luštne, unikatne ter točno poslikane eko vrečke. 

Pod znamko By Mia Bags delujeva sestri, Mia in Anja. Mia, stara 11 let nastopa kot glavni ilustrator, jaz pa skrbim za znamko. embalažo in promocijo. Ustvarjava prisrčne ilustracije, ki jih s pomočjo sitotiska preneseva na tekstilne izdelke, kot so 100 % bombažne vrečke, preobleke za dekorativne blazine in še se obetajo novi izdelki.

Vse se je začelo. ko sem si (Anja) zaželela belo bombažno vrečko ter prosila sestro Mio, naj nanjo nariše dve mački. Kaj kmalu se je vedno več prijateljic začelo zanimati za unikatne vrečke s poslikavami. Vse se je torej začelo kot majhen hobi in je počasi preko prijateljic in reklame na društvenih omrežjih, preraslo v manjši posel.

Sedaj vsak izdelek ročno potiskava s tehniko sitotiska, kar omogoča večjo trajnost ilustracij. Pred kratkim sva med drugim pričeli tudi s poslikavo izredno kvalitetnih vrečk iz organskega bombaža. Vrečke prodajava po številnih trgovinah v Sloveniji ter na različnih ljubljanskih sejmih.

Foto: Mia s sveže poslikano vrečko iz organskega bombaža

Potrebuješ unikatno darilce ob posebni priložnosti ter si želiš istočasno podpreti mladi ustvarjalki? Oglasi se osebno v našem ateljeju v Tržiču ali pa nas kontaktiraj na enem izmed družbenih omrežij.

atelje_Gumbek on Instagram